DE HEKSEN VAN BRUEGEL .... EN DIJCKMANS ... ?

DE HEKSEN VAN BRUEGEL .... EN DIJCKMANS ... ? GraphicMatic - tekeningen die verhelderen

Het ontwerpbureau PK-Projects is een vaste partner voor de Brugse Musea als het erop aankomt mooie en boeiende tentoonstellingen op poten te zetten. Ook deze "De Heksen van Bruegel" is een pareltje. Laat je onderdompelen in een middeleeuwse heksensfeer!

Om een Brugs heksenverhaal uit te beelden vroeg PK-Projects of GraphicMatic daarmee uit te voeten kon ... En of! Je kan er trouwens niet naast kijken, het werd namelijk een triptiek van 2m op 1,20m! Er hangt dus een echte "Dijckmans" tussen de werken van Bruegel ...

bericht geplaatst op 18 maart 2016

PROMO-CAMPAGNE VOOR HOGENT

PROMO-CAMPAGNE VOOR HOGENT GraphicMatic - tekeningen die verhelderen

Hoe breng je een studentenkaart aan de man/vrouw ....


De Grafiekgroep vroeg GraphicMatic om mee te denken rond een campagne om het gebruik van de studentenkaart te promoten op alle campussen van HoGent.

De gevatte illustraties deden hun werk op de videoschermen en de "wobblers"!

bericht geplaatst op 08 maart 2016

Samen ontwikkelen we supertalent!

Samen ontwikkelen we supertalent! GraphicMatic - tekeningen die verhelderen

Superhelden kunnen ook creatief, eigenzinnig, sportief, milieubewust, intelligent, ... zijn.


"Dat kinderen talenten hebben, beseffen we zeer goed in onze vestigingen van onze basisschool.We vinden het dan ook een eer om samen met kinderen hun talenten te ontwikkelen. We leggen bewust de lat hoog voor ieder kind, om zo maximale leerwinst te bereiken. Uiteraard houden we steeds rekening met de specifieke onderwijsbehoeften en zetten we het welbevinden centraal.

Om kinderen meer succeservaringen te laten beleven, vertrekken we voortaan vanuit een talentenspel. We werken met het thema superhelden en willen zo het ontwikkelen van talent, koppelen aan superkrachten die ze gedurende hun schoolloopbaan verzamelen. Dit past zeer goed in de leefwereld van kinderen en zal hen motiveren op zoek te gaan naar hun superkracht. Ieder kind droomt er wel een beetje van om superheld te worden en die droom willen wij voor de toekomstige generatie waarmaken. Een superheld hoeft niet altijd sterk te zijn."

Het is een privilege voor GraphiMatic om hieraan mee te werken!

bericht geplaatst op 07 maart 2016