DATEN OP 1FOR1.BE

DATEN OP 1FOR1.BE GraphicMatic - tekeningen die verhelderen

We stellen u graag de website www.1for1.be voor.

Deze website hebben Christiane en Joke opgestart vanuit hun eigen evaringen  als single.

De doelstelling van deze datingsite is om singles online contact te laten leggen en ze een mooi aanbod aan te bieden aan events, workshops enz... 1for1.be wil de link zijn tussen de on- en de offline wereld. Deze unieke website is puur Belgisch en opgericht door 2 generaties: moeder en dochter.


Heel wat brainstorms en sloten koffie later is het het team gelukt om een virtuele wereld te scheppen waar de single heerlijk in kan rondneuzen. Het plezante aan het geheel is dat alle sponsors, die terug te vinden zijn op de "playground" ook in de reële wereld bestaan. Zo is het mogelijk om met je nieuwe vrienden zowel virtueel als "in ’t echt" af te spreken.

Het team dat dit complexe project in goede banen leidt, bestaat uit: Christiane en Joke, GraphicMatic voor de grafische invulling, de Webdoos voor het bouwen en onderhouden van de website en MarCom-Supplies bvba voor het marketing-verhaal. Dit resulteert in een aangename en stimulerende werkomgeving met een fantastische website als resultaat. Compleet met avatars, chatrooms, een taxiservice en veel, veel meer ...

Welkom in de stad voor singles!

bericht geplaatst op 11 september 2014

BEZIGE BIJTJES ...

BEZIGE BIJTJES ... GraphicMatic - tekeningen die verhelderen

Ondanks dat onze website een wat statische indruk geeft, wil niet zeggen dat we stil gezeten hebben ... wel in tegendeel!

En juist omdat het hier zo’n drukte van jewelste was, kregen we niet de tijd om de website up te daten. Nu we eindelijk van een (welverdiende) adempauze kunnen genieten gaan we van de gelegenheid gebruik maken om onze nieuwe projecten voor te stellen.

Ik zou zeggen: "Hou ons in het oog!"

Bezige groeten,
Hans


bericht geplaatst op 10 september 2014

WERK AAN DE WINKEL!

WERK AAN DE WINKEL! GraphicMatic - tekeningen die verhelderen

Tijdens de verbouwingswerken zal GraphicMatic gesloten zijn op vrijdag 11, maandag 14, dinsdag 15, donderdag 17 en vrijdag 18 april.

Gelieve hiermee rekening te houden.
Wij excuseren ons reeds bij voorbaat voor eventuele ongemakken .... ook aan de buren ;-)

Het GraphicMatic-team 


bericht geplaatst op 01 april 2014